Du är en vacker person.

Wednesday, November 22, 2006

nollnolltvå ;

Ibland vet man direkt att man vill vara tillsammans. Det känns i hela kroppen: vi två gillar varandra så himla mycket. Från första stund kan man ana den där stora känslan: Kärlek.
Andra gånger tar det längre tid. Man vill vänta och lära känna personen, se om känslorna kan växa fram.
Hur vet man om det är riktig kärlek? Kanske när man vill vara nära, nära den andra? Eller när man vet massor om varandra och gillar (nästan) alltihop?
Man är rätt modig när man är kär. Att vilja vara tillsammans handlar ju om att våga lita på en annan människa och visa sina innersta känslor.
För att det ska funka måste man nog kunna prata om det som känns bra men också om det som känns dåligt. Det är inte alltid så lätt.
Ibland är det riktigt jobbigt att vara kär. Som när man blir osäker och svartsjuk. Orolig för att den andra inte är lika kär. Rädd att det ska ta slut och att man själv ska bli sårad.
Det kan också vara så att man själv inte är riktigt säker. Man vill ibland och ibland inte.
Undrar för sig själv om det helt ”fel” person man är kär i! Man kanske bråkar en massa men ändå har starka känslor för varandra.
Eller tvärtom: ens tjej eller kille är egentligen helt ”perfekt” och man vill vara kär, men egentligen är man inte ett dugg förälskad.
Det är inte alltid lätt att veta vad som är rätt i kärlek. Det finns liksom inget facit. Man får helt enkelt lita på att känslan i magen säger vad som är rätt. Och sedan vara modig nog att våga älska och bli älskad tillbaka.

så lycka till :) .
doei .

1 Comments:

Blogger Jocke Holmström said...

det är nåt som händer... jag inte kan förstå... för om hon nu blir kär ikväll, så krymper då, vår trio ner till två *åh!* Jag känner vibrationer... (etc. på äkta lejonkungen-manér!)

Du måste ju uppdatera mig också.. Vi kan väl ta det över MSN? ;)
Lycka till, så länge :D

11/24/2006 12:08 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home